De 2-minutenregel voor Sanitairreiniging

Ideaal voor desinfectie in combinatie met een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden veilig. Lees vóór behandeling in het begin het etiket en de productinformatie.

Ideaal wegens desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden betrouwbaar. Lees vóór toepassing in het begin dit etiket en een productinformatie.

Volmaakt vanwege desinfectie in combinatie betreffende de Desinfectie foamspray 2036094. Behandeling biociden veilig. Bekijk vóór toepassen aanvankelijk het etiket en de productinformatie.

Sinds 1990 verricht schoonmaakbedrijf SOC Facilitair bv facilitaire diensten in een meest uitgebreide vorm met bedrijven, VvE’s, beheerders, institutionele beleggers etc.

Ideaal vanwege desinfectie in combinatie betreffende de Desinfectie foamspray 2036094. Behandeling biociden betrouwbaar. Lees vóór behandeling in het begin het etiket en de productinformatie.

Ons doeltreffende reiniger en ontkalker wegens het verwijderen met ernstige kalkaanslag en lichaamsvet. Ons combinatie van geconcentreerde detergenten en zuren in een geurloze, dikvloeibare formule.

Regelrecht advies Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles zeggen aan dit assortiment, prijzen, levertijden en de mogelijkheden om monsters op te vragen.

Verminderd efficiã«nt kalkaanslag en cementsluier, uitermate passend wegens dit periodiek reinigen met sanitair.

Wij lopen met genoegen voorop waar dit gaat om vernieuwing en correctie. Met ons nieuw elan en een wind overvloedig in de zeilen hoort verder een andere webshop. Onze andere site kan zijn overzichtelijker geworden en ...

Verwijdert doeltreffend kalkaanslag en cementsluier, uitermate bestemd voor dit periodiek reinigen over sanitair.

Iedere keer als eerste op de hoogte van nieuwe producten, koopjes en verdere! Schrijf jouw meteen in wegens een nieuwsbrief!

Direct advies Aarzel ook niet teneinde aanraking betreffende ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook allemaal zeggen over het assortiment, prijzen, levertijden get more info en een opties teneinde monsters op te vragen.

Iedere keer mits eerste op een hoogte van andere producten, koopjes en verdere! Schrijf je meteen in voor een nieuwsbrief!

Breaker kan geraken gebruikt vanwege dit grondig ontkalken over roestvrijstalen toiletten, urinoirs en bidets. Voor al die wasruimten.

In dit collectie vindt u dan ook ook dagelijkse als periodieke reinigers. De dagelijkse reinigingsmiddelen zijn geschikt vanwege het verminderen met vet, vuil en lichte kalkaanslag; een periodieke reinigers wegens dit bevechten van hardnekkige kalkvorming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *